Kategóriák
 

Adatkezelési szabályzat

Weboldalunk használatával automatikusan elismeri, hogy Ön tudomásul vette feltételrendszerünket és elfogadja a szabályzatainkat. A látogatók, felhasználók által megadott személyes adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek azokat, a jogszabályokban előírt esetektől eltekintve, hozzájárulása nélkül nem adjuk tovább.

Az üzemeltető arra törekszik, hogy szolgáltatásait folyamatosan a lehetőségei szerinti legmagasabb színvonalon tartsa, de az esetleges technikai fennakadásokból eredő károkért felelősséget nem vállal. Az üzemeltető mindennemű változás – ide értve az esetleges szünetelést és megszüntetést is – jogát fenntartja.

Szolgáltatásaink számos olyan linket (kapcsolódási pontot) tartalmaznak, amely más weboldalakra vezetnek. Ezen weboldalak tartalmáért és szolgáltatóik adat-, valamint információvédelmi  gyakorlatáért nem vállalunk felelősséget.

Az üzemeltető lehetőségei szerint mindent elkövet azért, hogy az általa szolgáltatott adatok pontosak legyenek, de az esetleges pontatlan adatközlésekből eredő kárért való felelősségét kifejezetten kizárja.

Úgyszintén kizárja felelősségét az üzemeltető azon adatokért, hirdetésekért, közleményekért, stb., amelyeket az általa működtetett weboldal lehetőségeinek kihasználásával használói közvetlenül helyeznek el a weboldalon.

A lapban megjelent hirdetések tartalmáért az üzemeltető nem vállal felelősséget.

Az adatbázisainkban feltüntetett információk tájékoztató jellegűek. Vásárlás előtt minden esetben ellenőrizze az aktuálisárakat. A felmerülő károkért felelősséget nem vállalunk.