Kategóriák
Rajasguna

Rajasguna (Eladói szint: 1)

Értékelése: 0% Pozitív
Tagság kezdete jún 12, 2014 Kapcsolat

Nem gagyizok, számomra fontos a szép munka és az elégedett megrendelő. Nem csapok be senkit, de elvárom, hogy engem se csapjanak be.

Rajasguna hirdetései


Használt kerékpár vásárlása során segítek a vevőnek az áruba bocsátott kerékpárt a vásárlás helyszínén műszakilag felmérni és a lehető legjobban lealkudni az árát. A kerékpárok műszaki állapotának felméréshez szükséges eszközökkel és kellő tapasztalattal, rutinnal rendelkezem. Csak Budapesten és csak I., II., V., VI., VII., IX., XI., XII. kerületekbe megyek ki.

Vállalom, hogy drogprevenciós előadást tartok

  • positive0% Pozitív

Rendvédelmi szervnél közel 20 éves tapasztalattal igényes, mindenre kiterjedő kábítószer-ismereti előadás megtartását vállalom szülők, pedagógusok, polgárőrök, biztonsági cégek tagjai részére. A képzés 2,5-3 óra. Témák: - Az egyes kábítószerek fajtái, élethű preparátumok segítségével. - Kábítószerek hatásai, árulkodó jelek, a fogyasztáshoz használt kellékek eredetben bemutatása. - Jogi háttér ismertetése

Fényképről igényes módon lefestek bárkit megbeszélt méretben (20x20cm - 50x50cm és ezek kombinációja) könnyen kereteztethető faroslemez alapra. A festményt elkészülte után lakkozom, így olaj hatású lesz és marad.

Elsősorban országúti, városi, single-speed, vagy mountain bike kerékpárvázak optikai felújítását, lefényezését, lakkozását, feliratok készítését, egyedi matricák gyártását végzem el. Bármilyen egyedi elképzelést megvalósítok, bármilyen öntapadós feliratot legyártok. Minél egyedibb az elképzelés, annál szívesebben állok neki. :) A fényezéshez spéci festéket használok, nem gagyi sprékkel dolgozom.