Kategóriák
apeszos

apeszos (Eladói szint: 1)

Értékelése: 0% Pozitív
Tagság kezdete júl 14, 2014 Kapcsolat

Teljeskörű Weboldal építés! Ha Ön saját weboldalt szeretne, legyen az üzleti oldal, fotó album, fórum, webshop, vagy egyéb, és nem akar kínlódni vele, a legjobb helyen jár! Itt egy lépésben elintézhet mindent! apeszos.eu

apeszos hirdetései


Ha egyedi pólót szeretne, akkor arra egyedi kép dukál. Én elkészítem akár családi fotóról, akár eseményről, rendezvényről, vagy csak a kedvenceiről van szó. Az ár három tervet és egy elkészített képet tartalmaz.

A megrendelőnek más dolga nincs, mint kitölteni és elküldeni a megrendelőt, valamint útmutatást adni a kinézet milyenségéről. Ezzel egyetlen lépésben kap saját domain nevet, saját végződésű email címet, email kezelő klienst, az oldalát tároló tárhelyet, és a saját weboldalát, webshopját, fórumot, bármit amire szüksége van az üzlete, vagy akár csak a szórakozása szempontjából.

Garantálom, hogy az általam tervezendő logó kreatív, 100%-ig egyedi és jól felismerhető. Rövid átfutási határidők. Már 2-3 napon belül kézhez kapja az első terveket. Igényeinek és költségvetésének megfelelően akár 15 egyedi lógótervet is kézhez kaphat már első körben. Megelégedettségi garancia. A kiválasztott tervet addig igazítom amíg az el nem nyeri az Ön tetszését.