Kategóriák
managerdfb

managerdfb (Eladói szint: 1)

Értékelése: 0% Pozitív
Tagság kezdete máj 30, 2014 Kapcsolat

Több, mint fél évtizede készítek prezentációkat és hozzá szövegeket sikeresen versenyekre, előadásokra. Kis vállalkozásoknak is segítettem már prezentációkat elkészíteni. A sportfogadás világát régóta elemző, hamarosan vállalkozás szinten ezzel foglalkozó "szakértő" vagyok. Azért nem szeretem magam így hívni, mert a szerencse avagy ellentettje mindig ott lesz, ahol nem várjuk, így tehát a szakértelmet olykor felülírja a sors, a szerencse. Mégis, sikerült nagyobb nyereményszériákat elérni, mialatt kitapasztalást nyert (és nyer folyamatosan) a sportpszichológia, lélektan és a fogadóirodák működése.

managerdfb hirdetései


Ha nincs időd vesződni azzal, hogy végignézz sok-sok szállodát és nem tudod mivel jársz jól vagy rosszul, akkor Én segítek! Vállalom, hogy: - Megkeresem neked az igényeidnek és a pénztárcádnak megfelelő legjobb szállodát, országot, várost és a hozzávaló legideálisabb utazást is úgy, hogy a lehető legolcsóbban tudjál egy jó nyaralni. - Segítek online az adott helyen lefoglalni a szállást

Szeretnél egy jó prezentációt, de nincs hozzá időd vagy hangulatod? Könnyebb lenne átlátható prezentációval készülni az előadásra vagy dolgozatra? Akkor, itt a helyed! Hossz és tartalomtól függően változó árak, mindenkinek személyre szabottan. Vedd le a terhet egy kis segítséggel magadról és lélegezz fel!

A szerencsejáték olykor lehet tudás alapú is. Ugyan egy-egy szituációt, ami meccs közben befolyásoló, nem láthatunk, de van több órás előkészület, spekuláció és sportlélektan, amelyek segítségével könnyebben juthatunk el egy-egy sikeres fogadásig. Nem mindegy mire, hol és hogyan akarunk fogadni. Nem mindegy mikor, kire, milyen körülmények közt akarunk fogadni. Játék vagy befektetés? Kis pénz vagy nagy pénz? Mindenre van egy út!