Kategóriák
manyoki

manyoki (Eladói szint: 1)

Értékelése: 0% Pozitív
Tagság kezdete máj 26, 2014 Kapcsolat

Rendszergazdaként keresem a kenyeremet, de munkakörömnek köszönhetően rendszeresen érintem egy-egy kapcsolódó munkakör tevékenységeit, emiatt rendszeresen képeznem kell magamat. Ennek köszönhetően mára már nagyon sok mindenhez értek, és ezt a tudást szabadúszóként rendszeresen hasznosítom.

manyoki hirdetései


Vállalom, hogy telepítem szervergépét, vagy vps szerverét. Alapvető konfigurációs beállításokat elvégzem (hálózat, tűzfal beállítások). További szoftverek telepítése lehetséges, illetve rendszergazdai támogatás vagy felügyelet, ezeknek az óradíja 1000Ft, rendszeres vagy folyamatos rendszergazdai munka esetén kedvezmény.

Rendszergazdai szolgáltatást vállalok linux alapú szervereken. A megbízás lehet alkalmi vagy rendszeres, akár folyamatos rendszergazdai monitorozás és felügyelet. Vállalom szoftverek telepítését és beállítását, web,email, ftp, adatbázis, vps, vpn, stb szerverek üzemeltetését is. A munkaidő függ az elvégzendő munkától. A feltüntetett ár 1 óra munkaidőt tartalmaz, rendszeres vagy folyamatos munka esetén megbeszélés alapján.