Kategóriák
vargasz1

vargasz1 (Eladói szint: 1)

Értékelése: 0% Pozitív
Tagság kezdete jún 4, 2014 Kapcsolat

vargasz1 hirdetései


Asztalitenisz oktatást vállalok, akár teljesen kezdő szinttől is. Egy alkalom(60 perc) 3000 Ft. Helyszín: Budapest X.kerület kőbánya. Semmilyen egyéb költség nincs.(asztalbérlés nincs) Az oktatást többszörös Magyar bajnok játékos tartja. Személyes egyeztetés (tel. szám, időpont) az oldalon való megrendelés után.

Számítástechnikai felhasználói fokú ismertetést vállalok, Microsoft word, exel, programok használata. Rendszer üzemeltető feladatok végrehajtása, felhasználói szintű hibaelhárítások, Operációs rendszer (Windows) telepítése, újratelepítés. Rendszerkarbantartás. (Speciális igény esetén C nyelven alapfokú programozás ismertetést is vállalok.) A szolgáltatás csak is kizárólag Budapesten vehető igénybe. Fizetni: készpénzben a helyszinen.

A Minecraft internettel játszható szerverhez készítek Bukkit pluginokat. Ár: megeggyezés alapján. A megrendelő teljesen személyre szabhatja a pénzéért hogy milyen plugint szeretne, mit tartalmazzon. Lehetőség van akár angol nyelvű (A kimeneti szövegek) pluginok elkészítésére is. Emellet lehetőség van egy már kész plugin JAVÍTÁSÁRA is (csak javítás, egyéb szerkesztés nem lehetségek a szerzői jogok miatt).